OM MIG

Jag har alltid varit fascinerad av att arbeta människors växande och älskat metoden familjekonstellationer ända sedan jag upplevde det för första gången. Därefter har konstellationsarbetet ingått i mitt liv på olika sätt. Metoden bar bidragit till läkning både för mig själv, min familj och mina barn. 

Jag har en 4-årig lärarexamen för grundskolans första år med specialpedagogisk inriktning i grunden. Redan på lärarhögskolan fördes jag från pedagogiken till specialpedagogiken som är närmare det jag arbetar med idag.

Jag har många års erfarenhet av arbete med grupper i personligt växande. År 2006 deltog jag i min första kurs i familjekonstellationer. Utbildningen leddes av Svagito Liebermeister på Kursgården Baravara. Baravara är en kursgård för personligt växande utanför Rättvik i Dalarna. Ända sedan utbildningen med Svagito har Baravara ingått i mitt liv.  Jag har själv varit deltagare på många kurser samt gått utbildningen Training for Life. Jag är sedan 2012 med i assistentteamet kring många av kurserna och jag har assisterat utbildningen Training for life år 2013, 2014, 2016 och 2017. 

I maj 2017 avslutade jag Working with people en utbildning till samtalsterapeut - holistiska samtal, cerifiering Holistic Counseller med Turiya Hanover och Rafia Morgan.  Parallellt under åren har jag även gått andra utbildningar som Family Constellation and Trauma med Svagito Liebermeister, 
Path of Love med Rafia Morgan och Turiya Hannover, Psychic Massage med Sagarpriya de Long, Somatic Experience SE part 1/Trauma healing med Diane Poole Heller, Diplomerad massageterapeut på Hälsoteket. 

Jag är sedan många år ledare av Dansmeditionen LetGo och jag ingår även i teamet och leder 
Osho-meditationer på Urban OM i Stockholm.