Sidor

OM MIG

Jag har alltid varit fascinerad av att arbeta med människors växande och älskat metoden familjekonstellationer ända sedan jag upplevde det för första gången. Därefter har konstellaltionsarbetet ingått i mitt liv på olika sätt. Metoden har bidragit till läkning både för mig själv, min familj och mina barn.  

Jag har en 4-årig lärarexamen för grundskolans första år med specialpedagogisk inriktning i grunden. Redan på lärarhögskolan fördes jag från pedagogiken till specialpedagogiken som är närmare det jag arbetar med idag. 

Jag har många års erfarenhet av arbete med grupper i personligt växande. År 2006 deltog jag i min första kurs i familjekonstellationer. Utbildningen leddes av Svagito Liebermeister på Kursgården Baravara. Baravara är en kursgård för personligt växande utanför Rättvik i Dalarna. Ända sedan utbildningen med Svagito har kursgården Baravara ingått i mitt liv. Jag har själv varit deltagare på många kurser samt gått utbildningen Training for life. Jag är sedan 2012 med i assistent-teamet kring många av de olika kurserna.


Maj 2017 avslutade jag utbildningen Working With People med Turiya Hannover och Rafia Morgon, en utbildning till Samtalsterapeut/Holistic Counseller. Parallellt under åren har jag även gått andra utbildningar som Family Constellation and Trauma med Svagito Liebermeister, Path of Love med Turiya Hannover och Rafia Morgan, Psychic Massage med Sagarpriya De Long, Somatic Experience SE Part 1 med Diane Poole Heller, Diplomerad massage-terapeut på Hälsoteket. 

Jag är sedan många år ledaren av dansmeditationen LetGo och jag ingår även i teamet och leder 
Oshomeditationer på Urban OM i Stockholm.