LÄNKAR                                                                         


Baravara är en unik kursgård i Dalarna i personligt växande, som ägs och drivs av Lars Vedam och Gayan Knutsson. De erbjuder fristående kurser som dörröppnare 1-4, samt utbildningen Training for Life. Jag har själv varit deltagare på många kurser samt gått utbildningen Training for Life. Jag är numera med i assistentteamet kring kurserna och utbildningen. Sedan oktober 2016 håller jag mestadels familjekonstellationer i Hälsa Utan Gränser lokaler. Ett smultronställe i Vasastan, T - bana Odenplan. 
Min lärare i familjekonstellationer, Svagito Liebmeister.
                                                                     

                                                                      


En transformerande unik kurs, grundarna är mina lärare Rafia Morgan och Turiya Hanover. Jag gick Path of Love i Wales 2012. Det var en djup och stark upplevelse. Processen är mästerligt skapad, Den går i tiotal länder varje år och det är alltid en härlig blandning av olika nationaliteter från jordens alla hörn. 
Rafia Morgan och Turiya Hanover är även lärare och grundare till utbildningen Working with people i Italien som jag går. Jag är klar utbildad Holistisk Councellor, maj 2017, med en EU cerifiering via S.I.A.F.     

Urban OM är en mötesplats för meditation och yoga. Det är en oas mitt i Stockholm City som drivs av Neo Morton och Isa Khalwati Söderström. Jag leder dansmeditationen LetGo som är på onsdagar klockan 12 - 13 och lördagar 16.30 - 18.00.
Jag ingår också i teamet som leder Oshomeditationerna Dynamics och Kundalini. 

          
Ramya Norell håller workshop i personlig växande och underbara kvinnorkurser som jag varmt rekommenderar. Jag träffade Ramya första gången 2005 på hennes årliga sommarretreat " Kvinna och gudinna" som för mig blev en omvälvande process och mina första steg mot något nytt.


Hos Sobea hittar du ljuvliga ekologiska kläder för alla tillfällen. I kollektionen ingår Yogakläder, Mammakläder, Amningskläder, Herrkläder och Barnkläder. Sobea ägs och drivs av min kära väninna Beatrice S Magnusson. Jag älskar Beatrice kläder, jag känner mig alltid vacker och de är så sköna för kroppen. 

www.sobea.se
Min fina väninna, konstnär och poet Zuleikha har skapat min hemsida. Allt hon gör blir vackert och har hennes unika uttryck. Kika in på hennes hemsida. 

www.zuleikha.se

Min fina väninna Tekla Utterström är konstnär och målar fantastiska målningar. Hon gör även personliga tavlor om du vill beställa en själv eller ge bort. Läs mer om det på hennes hemsida. 

Min älskade Madhu och hennes fantastiska Magic Malas. 

.