Sidor

LÄNKAR                                                                               


Baravara är en unik kursgård i Dalarna i personligt växande, som ägs och drivs av Gayan och Vedam Knutsson. De erbjuder fristående kurser som dörröppnare 1 - 4, samt utbildningen Training for Life. Jag har själv varit deltagare på många kurser samt gått utbildningen Training for Life. Jar är numer med i assistentteamet kring kurserna och utbildningen.

www.baravara.se  

Urban OM är en mötesplats för meditation och yoga. Det är en oas mitt i Stockholm City som drivs av Neo Morton och Isa Khalwati Söderström.

Jag är med i teamet och leder dansmeditationerna LetGo och OSHOmeditationerna Dynamics och Kundalini.

 Sedan Oktober 2016 är Hälsa utan Gränser en av de platser som jag håller familjekonstellationerna på. Ett smultronställe mitt i Vasastan, T-bana Odenplan.

En av mina lärare i familjekonstellationer, Svagito Liebmeister.                                                                     

                                                                      


En unik kurs i personligt växande med Turiya Hanover och Rafia Morgan. Samt mina lärare. 
Rafia Morgan och Turiya Hanover är även lärare och grundare till utbildningen Working with people i Italien som jag går. Jag är klar utbildad Holistisk Councellor, maj 2017, med en EU cerifiering via S.I.A.F.             
Ramya Norell håller workshop i personlig växande och underbara kvinnorkurser som jag varmt rekommenderar. Jag träffade Ramya första gången 2005 på hennes årliga sommarretreat " Kvinna och gudinna" som för mig blev en omvälvande process och mina första steg mot något nytt.


Hos Sobea hittar du ljuvliga ekologiska kläder för alla tillfällen. I kollektionen ingår Yogakläder, Mammakläder, Amningskläder, Herrkläder och Barnkläder. Sobea ägs och drivs av min kära väninna Beatrice S Magnusson. Jag älskar Beatrice kläder, jag känner mig alltid vacker och de är så sköna för kroppen. 

www.sobea.se
Min fina väninna, konstnär och poet Zuleikha har skapat min hemsida. Allt hon gör blir vackert och har hennes unika uttryck. Kika in på hennes hemsida. 

www.zuleikha.se

Min fina väninna Tekla Utterström är konstnär och målar fantastiska målningar. Hon gör även personliga tavlor om du vill beställa en själv eller ge bort. Läs mer om det på hennes hemsida. Min älskade Madhu och hennes fantastiska Magic Malas. .