KVINNORCIRKEL I VARDAGEN

Kvinnocirkel i vardagen 

Syftet med cirkeln är att ge dig näring, fylla på dig själv och dela om livet. Jag kommer guida kvällen och ha en enkel struktur så du för en stund kan släppa utsidan och vara med dig själv på insidan. Cirkeln kommer att se olika ut från gång till gång men kommer att innehålla sharing, meditation, individuellt arbeta med en person och konstellations/systemiska uppställningar. Cirkeln är som en gemensam kropp, utifrån vad som kommer upp till ytan i var och en, rör vi oss igenom gemensamt lager för lager. När vi öppnar upp för oss själva och ger insidan en plats, delar den med andra sker ofta stor läkning på en djup existensiell nivå individuellt och för alla som deltar. 

Du kommer till cirkeln precis så som du känner dig t ex trött, glad, ledsen, fylld av energi, omotiverad, aktiverad osv, alla färger i färgpaletten hör till och är välkomna. Du kan bara luta dig tillbaka och vara med det som än är där på insidan av dig själv, det handlar om noll presterande. 

Kvinnor har samlas i cirklar sedan 1000-tals år tillbaka och delat om livet och helat sig själva både individuellt och kollektivt. Min erfarenhet är att det gör något med vår själ på djupet när vi samlas tillsammans och öppnar upp för livet.


Kvinnocirkeln ska vara som en oas för dig - en närande plats där du kan utforska, växa och hela dig själv. Tillsammans skapar vi en hållande och kärleksfull miljö.


Ord från deltagare i kvinnocirkeln
Även om det var en kortare konstellation så kändes det väldigt transformerande. Så fint att känna kvinnoledet bakom mig. Att få kontakt med det och känna det som ett stöd. Och läkning i relation till min mamma som gav än djupare insikter och som det kändes i stunden energimässig läkning. mycket fint att vara med om.

Även om det var en kortare konstellation så kändes det väldigt transformerande. Så fint att känna kvinnoledet bakom mig. Att få kontakt med det och känna det som ett stöd. Och läkning i relation till min mamma som gav än djupare insikter och som det kändes i stunden energimässig läkning. Mycket fint att vara med om.

För att samtliga ska känna sig trygga och avslappnade är det viktigt att allt som händer i rummet stannar konfidentiellt.  

Innan vi börjar inför varje tillfälle kommer alla deltagare att skriva under med sina namn att man är medveten om: 
  • Kvinnocirkeln i vardagen är inom ramen för personlig utveckling och inte vanlig terapi.
  • Att man tar sitt fulla ansvar för sitt deltagande i gruppen
  • Att allt som delas i gruppen stannar konfidentiellt
Det kommer vara en öppen grupp så du kommer de gånger du vill, kan och har möjlighet till.

Man behöver anmäla sig via mail eller mob
(information om plats ges vid anmälan)
Max 12 deltagare

Datum
inställd i höst
kom gärna på kvinnocirkeln 27 november med mig och Amala

Tid
 Cirkeln startar kl 18.30 - 21.00
Drop in från kl 18.00, det ingår soppa och te

Plats 
Vasastan

Pris
200 kr/gång

Kontakt
jenniferwallentin@gmail.com
0733 - 688 079