KONSTELLATION - ENSKILD SESSIONKonstellation - enskild session

nen kan man själv kliva ur den negativa spiralen och det ges möjlighet till något nytt att hända.

Jag ger även enskilda sessioner med konstellationer ( 90 minuter ) då arbetar man med bordsymboler istället för att man gör en konstellation i en grupp med deltagare. Vi tittar på den frågeställning eller ett problem utifrån ett systemiskt perspektiv.

Ett systemiskt perspektiv betyder att man ges möjlighet att se situationen/dilemmat/frågeställningne i en större kontext. Vi får tillgång till ett helhetsperspektiv, en djupare nivå än vår psykologiska bild. Det kan handla om din familj eller i ditt arbetsliv. Detta kan leda till en möjlig lösning, oftast på ett helt nytt sätt än vad vårt intellekt kan tänka ut. Voi ser eventuellt vad roten kan vara till problemet som du upplever i ditt liv. När man får den informationen kan man själv eventuellt kliva ur den negativa spiralen och det ges möjligheter till att något nytt kan hända.Sessions pris
1800 kr - 120 min
Avbokning av session
1000 kr om det sker inom 48 timmar.
Plats
Urban Om 
Wallingatan 20 - 22
T-bana Hötorget

Bokning & kontakt  
jenniferwallentin@gmail.com
0733 - 688 079


Referens från klient
"Jag har gjort en individuell session med konstellationer med Premala. Då använde vi oss av symboler istället för deltagare som i en vanlig familjekonstellation. Jag landade i tacksamhet och förståelse. 

Tack vare Premalas guidning i en kärleksfull och trygg atmosfär löstes till slut en stor inre konflikt upp. Med hjälp av symbolerna som representerade olika familjemedlemmar kunde vi se roten till mitt problem. 

Även denna gång blev det en resa bland starka känslor, insikter, förståelse, kärlek och djup tacksamhet. Så viktigt att skapa balans, tillhörighet och att var och en får sin rätta plats. Jag kan varmt rekommendera individuella sessioner med familjekonstellationer. "

  Helena Alden

"Jag kan varmt rekommendera individuell konstellation med Premala. Så tydligt och mjukt följsamt för hon dig i dansen med dina erfarenheter"

Kerstin Edberg