KONSTELLATION - ENSKILD SESSIONKonstellation - enskild session

Jag ger individuella sessioner i konstellationer 60 eller 90 minuter. Vi tittar på en frågeställning eller ett problem utifrån ett systemiskt perspektiv. Ett systemiskt perspektiv betyder att man ges möjlighet att se situationen/dilemmat i en större kontext, vi får tillgång till ett helhetsperspektiv, en djupare nivå till exempel i familjesystemet eller arbetssystemet. Detta kan leda till en möjlig lösning, oftast på ett helt nytt sätt än vad vårt intellekt kan tänka ut. Vi ser vad roten till friktionen/intrasslingen är. När man får den informationen kan man själv kliva ur den negativa spiralen och det ges möjlighet till något nytt att hända.Sessions pris
60 min / 1000 kr 
90 minuter / 1400 kr
Avbokning av session
500 kr om det sker inom 24 timmar.
Plats
Tegnèrgatan 
(mer info. vid anmälan)
T-bana Rådmansgatan

Bokning & kontakt  
jenniferwallentin@gmail.com
0733 - 688 079


Referens från klient
"Jag har gjort en individuell session med konstellationer med Premala. Då använde vi oss av symboler istället för deltagare som i en vanlig familjekonstellation. Jag landade i tacksamhet och förståelse. 

Tack vare Premalas guidning i en kärleksfull och trygg atmosfär löstes till slut en stor inre konflikt upp. Med hjälp av symbolerna som representerade olika familjemedlemmar kunde vi se roten till mitt problem. 

Även denna gång blev det en resa bland starka känslor, insikter, förståelse, kärlek och djup tacksamhet. Så viktigt att skapa balans, tillhörighet och att var och en får sin rätta plats. Jag kan varmt rekommendera individuella sessioner med familjekonstellationer. "

  Helena Alden

"Jag kan varmt rekommendera individuell konstellation med Premala. Så tydligt och mjukt följsamt för hon dig i dansen med dina erfarenheter"

Kerstin Edberg