Sidor

OM FÖRETAGSKONSTELLATIONER

Om företagskonstellationer

När du vill få klarhet i vad som pågår under ytan när ditt företag inte flödar eller när du står inför stora beslut som ska fattas i samband med förändringar. Då är företagskonstellationer ett skarpt och verkningsfullt verktyg. 

Genom metoden ges möjlighet att få tillgång till dolda dynamiker som pågår, som är på en djupare nivå än vårt intellekt uppfattar. Vi får kontakt med den större bilden, ett helikopter- och helhetsperspektiv.

När vi får tillgång att uppleva de underliggande dynamikerna och får till oss den nya fakta som tydliggörs i konstellationen, brukar de ge underlag till att vi fattar helt andra beslut än vad skulle ha gjort innan uppställningen. Vi har en möjlighet att kliva från och följa de underliggande negativa dynamikerna som har påverkat förtaget och istället ändra riktning mot att expandera och blomstra.

Uttrycket "det sitter i väggarna" och "surdegar" känns väl igen när man försöker arbeta mot något nytt och förändringsarbetet är trögt eller näst intill omöjligt.

Lagarna som får företagande att flöda
Det finns tre lagar som skapar förutsättningar för framgång. Om vi bryter mot dessa så får det negativa konsekvenser på företagets effektivitet och styrka.
  • Ordning - alla funktioner och processer kommer i rätt ordning i en tydlig struktur.
  • Balans - mellan att ge och ta emot i olika interaktioner.
  • Tillhörighet - alla har lika värde och rätt till sin plats.
Så här går en företagskonstellation till
Varje företag och situation är unik, så vi skräddarsyr tillsammans upplägget för konstellationen.


Pris
Klientplats - företagskonstellation
9 000 kr

Bokning  
Maila eller ring för att boka

Betalning av klientplats
Vid bokning av företsgskonstellation betala in hela totalsumman via 
Swish eller Bankkonto
Swedbank
Clearingnr: 8327-9
Kontonr: 924 272 809 - 6
Swish
0733 - 688 079
Avbokning av klientplats
Du får 1000 kr tillbaka av totalsumman

Kontakt 
jenniferwallentin@gmail.com
0733 - 688 079Referens från klienter
"Jag har under lång tid haft meningsskiljaktigheter med min affärspartner kring vårt gemensamma bolag. Jag hade fastnat och insåg att jag behövde hjälp med att sortera mina tankar och beslut. Jag fick av en tillfällighet kontakt med Premala som föreslog att vi skulle sätta upp en konstellation. Från första kontakten så kände jag mig trygg och välkommen av Premala. Hon hanterade och ledde hela processen väldigt professionellt och med både fullständig närvaro och mycket värme. Konstellationen var otroligt djup och givande och gav dessutom svar på mycket mer än mina initiala funderingar. Det blev en ovärderlig källa till djupa insikter kring min egen roll i bolaget, min affärspartner och relationen till andra nyckelpersoner. Jag är väldigt tacksam för allt och rekommenderar varmt Premala för alla (privatpersoner såväl som företag och organisationer) som behöver stöd och hjälp i sina liv/arbetsliv."

Jonas Jansson - Entreprenör och Företagsledare

"Sedan några år sedan har jag börjat jobba en del med mig själv, för att förstå mig själv bättre och för att hitta just min mening i livet. Som en del av detta har jag aktivt velat ta in medvetande och klarhet i alla delar av mitt liv. Även delar som man kanske inte helst vill se. Som en undangömd och smutsig garderob som är för mörk, för läskig och för smutsigt för att ens våga titta ditåt.

I mitt professionella liv och sedan jag startade mitt företag, som har varit min passion, har jag haft utmaningar på vägen som de flesta entreprenörer har. Oftast såg jag orsaken och roten till dessa utmaningar och problem komma från andra externa käller än mig själv. En kollega, en partner, en kund, en konkurrent mm. Under min personliga resa kom i kontakt med Premala som med sin värme och kärlek stöttat mig på vägen. Under en biltur delade jag med henne mina tankar och utmaningar som var som störningar under den tiden. Vi kom fram till att ge dessa utrymme i ett konstellationsformat för att kunna se saker och ting från ett annat perspektiv.

Premala, med sin värme och kärlek, skapade sedan alla förutsättningar för att just skapa en konstellation som jag kände mig väldigt bekväm och trygg med. En miljö där man helt enkelt kan öppna sig, dela och känna sig omfamnad samtidigt. Min egen intention med konstellationen var att kunna se min egen roll i dramat. Konstellation blev djupare än så. Den gav mig en djupare förståelse och större bild än den jag först hade önskad. 

Jag har redan rekommenderat Premala och hennes fina och otroligt viktiga arbete till många av mina nära och kära, både privat och professionellt. Detta kommer jag fortsätta med och sprida då jag starkt känner att alla på något sätt är i behov av att kunna komma ut från sitt eget huvud någon gång för att kunna bokstavligen se saker och ting från ett annat och större perspektiv. Jag är övertygad att i dagens samhällsklimat är det den här typen av arbete, som leder till förståelse och insikt, den verkliga lösningen på alla utmaningar och problem som vi möter. För att vi möter dem alltid inne i oss själva och inte utanför oss. Därför behöver vi också jobba med dem på egen hand istället för att se både problem och lösning utanför." 

Nima Marefat, Grundare och delägare på DigiExam

"Vi gjorde en organisations konstellation för Nathalie`s Direct Trade när företaget just avslutat sin första sjuårs cykel. Jag hade känt under en tid att vi har kommit så långt vi kan med befintliga förutsättningar. Men nu behövde något relativt radikalt ske för att kunna fortsätta, dvs öka omsättningen, men vad? Jag sökte klarhet i riktning och om vi överhuvudtaget ska fortsätta med verksamheten. 

Konstellationen hjälpte mig att frigöra energi som varit kopplad till mina förfäder och jag fick bekräftelse på att vår affärsmodell har väldigt stabil grund. Det var viktigt. Det finns potential att förlösa i företaget. Min erfarenhet från konstellationer är att det är en kick-off på en process. Många gånger är det först efter en konstellation saker börjar hända. Det handlar även om att själv vara 100% öppen och mottaglig för olika input. Det kan vara människor som plötsligt introduceras för dig, eller som i vårt fall ett par event vi anmält oss till utan att veta exakt vad det ska ge, men vi kunde intuitivt känna att det fanns något som drog i oss dit. Organisations konstellationer är något jag varmt kan rekommendera om du vill få hjälp att se det som är "förbi" det synliga. Speciellt om du känner att företaget fastnat. Inför nästa sjuårscykel känner jag att företaget nu ändrar riktning mot bredare horisonter för att kunna växa. Konstellationen hjälpte oss att våga släppa på bromsen.

Premala håller ett väldigt fint och professionellt space och vi kan varmt rekommendera hennes varma hand och hjärta för er att låta er guidas genom. "

Nathalie Aldana, Grundare och huvudägare av Nathalie`s Direct Trade AB  
www.nathaliesfrukt.se